“Fruentimmeret Dorte”

by dp
“Fruentimmeret Dorte”

Hej og velkommen

Hvis du har rejst i udlandet , så kender du godt “lækkerheds faktoren”. Nemlig nydelsen når du slentrer igennem byen , lader dig opsluge af de smukke gamle bygninger og indsnuser duftene fra byens lokal kolorit. Men hvor godt kender du egentlig din egen hovedstad og hvor tit giver du dig selv lov til at komme lidt tættere på og lidt længere ind bag facaderne? Sikkert sjældent , for du har som regel travlt med bare at komme igennem byen, på vej til arbejde eller hjem igen? Eller du har ikke interesseret dig – før nu?

Men nu er tiden kommet og København ligger åben for dine fødder, når som helst du ønsker det. Alt du behøver er at booke en tur med mig, så vil jeg med fornøjelse guide dig igennem folkets , dronningens og kongens forunderlige stad. Alt er faktuelt, men leveres med kant, humor og smæk for skillingen. At kende byens historie er at kende sig selv …. .lidt bedre.
Og der er masser at komme efter. Livet og godtfolket i København har til alle tider været fascinerende, så hold dig nu ikke tilbage. Plej din nysgerrighed, kom tæt på, træd indenfor og bliv en del af den store fortælling.

Jeg glæder mig til at møde dig og fortælle for dig.
Kærlig hilsen Dorte
Byhistoriker, kulturformidler og balletdanser

Byvandring
Fruentimmerture er medlem af Københavns Byvandrerlauge